Hoppa till huvudinnehåll

Career Academy Team

Daniel Hellström, universitetslektor

Jag är universitetslektor i förpackningslogistik och arbetar deltid vid CEE med LTH Career Academy. Detta unika karriärprogram syftar till att stödja biträdande universitetslektorer med fokus på pedagogik, nätverk, personlig utveckling och ledarskap. Jag har ett genuint intresse för pedagogik och professionsutveckling. Tidigare har jag varit programledare för Erasmus + Joint European Master Program: Food Innovation and Product Design (FIPDes). Tilldelades ETP i 2010.

E-post: daniel.hellstrom@plog.lth.se 
Telefon: +46 46 222 72 30

Hanna Isaksson, professor

Jag är professor i biomedicinsk teknik. Sedan 2018 är jag även ansvarig för att utveckla och driva LTH:s nya karriärutvecklingsprogram för biträdande universitetslektorer - LTH Career Academy. Min forskning handlar om biomekanik och mekanobiologi av rörelseorganensvävnader (skelett, brosk och bindväv, och senor). Min grupp kombinerar experimentell karakterisering med beräkningsmodeller för att förstå hur vävnaderna är uppbyggda samt hur de förändras med sjukdom. Jag har även ett brett intresse för yngre forskares villkor, karriärutveckling och akademisk ledarskap. Jag undervisar i biomekanik.

E-post: hanna.isaksson@bme.lth.se
Telefon: +46 46 222 17 49

Per Warfvinge, professor

Jag är professor i kemiteknik och även CEE:s föreståndare sedan enheten bildades 2016. Under min karriär på LTH har jag haft flera roller på fakultetsnivå, bland annat som biträdande dekan för utbildning och/eller internationella relationer mellan 2001-2017. Jag har ett stort intresse för högskolepedagogik, inklusive internationalisering, kvalitetssäkring samt digitala verktyg för undervisning och lärande. Jag undervisar på civilingenjörsutbildningar i ekosystemteknik, kemiteknik och bioteknik, och 2010 tilldelades jag ETP.

E-post: per.warfvinge@chemeng.lth.se
Telefon: +46 708 76 36 26

Sidansvarig: webbredaktion@lth.lu.se | 2020-12-16