Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till LTH:s alumnnätverk

Sektionernas flaggor. Foto.
Håll kontakten och knyt nya band. Foto: Charlotte Carlberg Bärg


LTH vill gärna knyta närmare kontakt med dig som utbildat dig här! Vi med LTH-bakgrund är nyfikna på nya samarbeten och tror på livslångt lärande. Tillsammans kan vi fortsätta att utforska och skapa – till nytta för världen.

Uppdatera dina uppgifter i alumndatabasen, så får du höra om våra alumnevenemang och även magasinet LTH-nytt hemskickat till brevlådan.

Registrera dig eller logga in (Lunds universitets alumnwebbsida)

Håll kontakten och knyt nya band

Vi har flera mötesplatser på campus och online. Håll kontakten med oss ​​via någon av våra kanaler och håll din kontaktinformation uppdaterad i vår databas så att vi kan nå dig.

Om du har frågor om nätverket, registrering eller information i databasen, skicka ett meddelande till oss. Du är alltid välkommen att komma i kontakt med LTH:s alumnteam: alumni@lth.lu.se

Här kan du följa nyheter om LTH:s utbildning, forskning och samverkan i sociala medier: 

LTH på Facebook

LTH på Twitter

LTH på Linkedin

Som medlem i Alumnnätverket får du:

  • Inbjudningar till inspirerande föreläsningar och exklusiva evenemang.
  • Möjlighet att bredda ditt professionella nätverk.
  • Nyhetsbrevet Lundensaren i din inkorg.
  • Rabatter och erbjudanden från universitetets egna kulturverksamheter och exklusiva rabatter från våra samarbetspartners.

Om alumnskapet vid Lunds universitet

En alumn är en tidigare student. Med minst 30 högskolepoäng från Lunds universitet är du alumn och en del av vårt globala nätverk. Anställda eller före detta anställda kan också ses som alumner. Se filmen om att vara alumn vid Lunds universitet:
 

Career Hub – Lunds universitets nya karriärportal

Missa inte att gå med och skapa en egen profil i vår nya karriärportal Career Hub! Den gamla plattformen är nu nedlagd och går inte längre att använda.

Ett medlemskap i Career Hub är gratis. Här kan du:

  • Anmäla dig till karriärföreläsningar, workshops, webbinarier samt evenemang arrangerade av Lunds universitet och olika arbetsgivare, inte bara i Sverige utan också runtom i Europa
  • Söka jobb, praktik och exjobb/uppsats
  • Göra Career Hubs test-guider som hjälper dig att ta reda på vem du är, vad som motiverar dig och hur din framtida arbetsplats skulle kunna se ut för att du ska trivas som bäst.

Kort och gott – här finns allt du behöver för att förbereda dig inför ditt framtida arbetsliv!

FAQ Alumnnätverket

Vanligt förekommande frågor och svar om alumnnätverket

Sidansvarig: alumni@lth.lu.se | 2022-01-12