Rektors blogg: Höst i Lund – och en resa som vi börjar tillsammans

Det är en extra varm känsla att under introduktionen se äldre studenter lägga många timmar av sin fritid på att få nya studenter att känna sig välkomna och komma in i studierna på LTH", skriver LTH:s rektor Annika Olsson.

– Publicerad den 1 september 2021

LTH och Lunds universitet kan successivt återgå till mer campusförlagd undervisning denna höst. Det blir undervisning i olika former – men i likhet med många lärare ser LTH:s rektor fram emot att möta studenter i LTH:s miljöer. Foto: Charlotte Carlberg Bärg

September är här och vi på LTH går mot en ny början, ett nytt läsår och glädjen att få välkomna kring 2 000 nya studenter från när och fjärran till tekniska högskolan och våra utbildningar i Lund, Helsingborg och i Ljungbyhed.

Det känns fint för oss i LTH-ledningen att, om än digitalt, få hälsa så många nya studenter välkomna till platsen för drömmar och upptäckter – och det är inte utan att jag en sådan dag funderar på vilka drömmar som kommer att gå i uppfyllelse för dessa våra nya studenter, som förväntansfullt startar en ny resa med oss på LTH.

Läs hela blogginlägget på Annika Olssons blogg