Jubileumsföreläsning och Kulturnatt på LTH

Missa inte LTH:s jubileumsföreläsning med anledning av att LTH firar 60 år eller alla andra evenemang som LTH erbjuder på Kulturnatten den 2 oktober.

– Publicerad den 28 september 2021

Missa inte Kulturnatten på LTH den 2 oktober. Illustration: Lisa Ewalds

Under den årliga Kulturnatten i Lund erbjuder LTH som vanligt ett flertalet aktiviteter. Med anledning av att LTH i år fyller 60 anordnas även en jubileumsföreläsning där vi firar med ett samtal om innovationsresor och om hur vi skapar morgondagens kreativa och utforskande och kunskapsmiljöer, till nytta för samhället.

Föreläsningen startar kl 13:00 och under två timmar moderera Johan Wester samtalet mellan flera spännande gäster. Du hittar alla medverkande här: 

LTH:s jubileumsföreläsning: En plats för drömmar och upptäckter

LTH erbjuder också flera spännande föreläsningar online: ”Friska fläktar och farliga partiklar i luften!", Under den årliga Kulturnatten i Lund erbjuder LTH som vanligt ett flertalet aktiviteter. Med anledning av att LTH i år fyller 60 anordnas även en jubileumsföreläsning där vi firar med ett samtal om innovationsresor och om hur vi skapar morgondagens kreativa och utforskande och kunskapsmiljöer, till nytta för samhället.

Föreläsningen startar kl 13:00 och under två timmar moderera Johan Wester samtalet mellan flera spännande gäster. Du hittar alla medverkande här: www.lu.se/evenemang

LTH erbjuder också flera spännande föreläsningar online: ”Friska fläktar och farliga partiklar i luften!", ”Programmering för alla!”, ”Konsten att njuta av kemi”, ”Att fånga en tanke – magnetism, MR och meditation!” och ”6G? Vi har ju inte ens fått 5G”

Testplatsen för elvägsprojektet Evolution Road på Getingevägen i Lund öppen för allmänheten 13-18. Ta chansen att besöka elvägen, se en utställning och ställ frågor till våra experter!

Som vanligt är Vattenhallen och Fysicum fylld med shower och aktiviteter.

Läs mer om Kulturnatten på LTH och se hela programmet