Hoppa till huvudinnehåll

”Tack för engagemang och fantastiska insatser”

Vi har sett att ni alla hållit i, och att ni inte bara kämpat själva utan också hjälpt varandra genom flera utmaningar denna vår. Det skriver LTH:s rektor Annika Olsson tillsammans med prorektor Heiner Linke i en sommarhälsning till LTH:s anställda och studenter.

– Publicerad den 24 juni 2021

Ljusrosa dahlior i förgrunden i fokus, botaniska trädgården och två studenter som sitter i den oskarpa bakgrunden.
Sommarplaner? Ledningen vill tacka för ett gott välkomnande och uppskattar den generösa och engagerade attityd som LTH har visat.

Med upp emot 30 grader på termometern och ljuvliga sommarkvällar börjar semesterkänslan tränga sig på, och vi har alla en sommar att se fram emot.

Vi i LTH:s ledning avslutar en första termin med nya roller då vi fått förmånen att lära känna fler och fler av er och dessutom lärt oss hur LTH fungerar. Vi är både stolta och glada över det vi ser och lär oss, om en välskött och framgångsrik fakultet som LTH. Vi vill tacka för det välkomnande vi har fått och för den generösa, engagerade och öppna attityd som vi mött hos verksamheterna och bland medarbetare här på LTH.

Glada och stolta är vi också över de duktiga och engagerade studenter som vi möter i olika sammanhang – till exempel studeranderepresentanter och kåraktiva som vi samarbetar med i olika nämnder och grupper. På samma sätt som lärare, forskare och teknisk-administrativ personal bidrar studenterna med sin kompetens, kreativitet och engagemang till en att LTH uppfattas så positivt, internt inom universitetet men också av näringslivet och vår omgivning.

Tack till er alla för engagemang och fantastiska insatser under ännu en termin med de utmaningar och ansträngningar som pandemin innebär för vår organisation. Vi har sett och märkt hur ni alla hållit i, och inte bara kämpat själva utan också hjälpt varandra genom flera utmaningar denna vår.

Vi vill nu önska en fin sommar med mycket vila, sköna dagar med nära och kära, tid för eftertanke och reflektion och inte minst tillfälle att samla energi inför hösten då vi ser fram emot att fortsätta utveckla LTH tillsammans med er alla.

Annika Olsson
rektor LTH

Heiner Linke
prorektor LTH