Skip to main content

Aktiviteter och event

Om du bara ska läsa två böcker i sommar, läs dessa!

Sommarläsning är bra för själen. Därför drar nu Bokklubben igång igen inför semestern.

I sommar läser vi Eden av Isabelle Ståhl och Ett ärligt liv (som även snart blir Netflix-film) av Joakim Zander. Böckerna vi läser är skrivna av alumner. Som läsare får ni till hösten möjlighet att ställa era frågor till författaren när de deltar i ett digitalt författarsamtal.

Läs mer om Bokklubben här

Forskning till frukost med Ekonomihögskolan och LTH

Nyfiken på aktuell forskning från Ekonomihögskolan och LTH? Intresserad av möjligheten att nätverka med alumner från båda fakulteter? Då är "Forskning till frukost" något för dig!

Hösten 2024 startar en ny föredragsserie för Ekonomihögskolans och LTH:s alumner där vi gör intressanta nedslag i aktuell forskning från båda fakulteterna. 

Det första frukostföredraget hålls den 8 oktober kl 08.00 på Ekonomihögskolan. Markera datum och tid i din kalender! Mer information kommer efter sommaren.

Till LTH:s startsida för alumner

Pris för särskilt framstående avhandlingsarbete

Sparbanksstiftelsen Färs och Frosta delar ut Sparbanken Skånes pris till en nybliven doktor vid LTH för särskilt framstående avhandlingsarbete.

Priset ska delas ut till en person för god forskning inom företrädesvis miljö och hållbar utveckling, som är till gagn för utveckling av näringsliv och samhälle. 

Prissumman är 100 000 kronor. Stipendiet delas ut i samband med examenshögtiden i maj.

Page Manager: alumni@lth.lu.se | 2023-12-22