Skip to main content

”Den kulturen är viktig från dag ett”

När vi alla bidrar till god kultur på LTH – genom respekt för varandras olikheter och med konstruktiv anda i olika samarbeten – kan vi också göra stor skillnad i samhället, skriver LTH:s rektor Annika Olsson i en välkomsthälsning till LTH:s studenter.

– Published 2 September 2022

Cyklist framför Universitetsbiblioteket, UB3.
Nu börjar det. Universitetsbiblioteket och "Botan" kan ge fina höstupplevelser i Lund, och för den som läser i Helsingborg är det kanske värt att hålla igång havsbaden så länge det känns härligt, skriver LTH:s rektor. Foto: Apelöga

På sin blogg skriver LTH:s rektor, Annika Olsson:

"Det är något visst i luften, kanske känner du också av den i staden – en ilning av glädje och förväntan inför höstterminen som börjar. Och visst märks det i Lund när hela staden myllrar av nya, förväntansfulla studenter.

På LTH:s campus, där vi precis välkomnat er som är nya LTH-studenter, är det nu liv och rörelse. Lika gott är det att på Campus se er som redan läst något år eller mer, och veta att ni är tillbaka för att plugga men också för att hjälpa alla nya studenter att få en fin introduktion till studentlivet och studierna."

Hela blogginlägget ”Den kulturen är viktig från dag ett för er studenter” av LTH-rektor Annika Olsson