I dag öppnar nya restaurangen i Kårhuset
– Published 17 January 2011
Med rejäl husmanskost, hembakat surdegsbröd och mycket kärlek ska Åsa Lovén och Mattias Gustafsson locka besökare till kårhusets nya restaurang. I dag öppnar restaurangen med namnet Moroten & Piskan. Platsen är andra våningen – samma lokaler som den tidigare restaurangen Kårmé. På dagens meny står sockersaltad karré med gräddsås och pressgurka samt det vegetariska alternativet spenat och getostlasagne. Dessutom finns soppa och en speciell studenträtt. Senare under veckan vankas bland annat fisksoppa, oxgryta, kålpudding och chipotleglacerat kycklinglår.
– Många har längtat efter att restaurangen ska öppna här. Vi är stolta över vår matlagning och utlovar god mat och skön attityd, säger Åsa Lovén.
Tillsammans med Mattias Gustafsson drev hon tidigare restaurangerna Orkanen och Gäddan på Malmö högskola. Både Åsa och Mattias är utbildade kockar och talar sig speciellt varma för det hembakade surdegsbrödet som serveras till maten. Förutom lunch kommer Moroten & Piskan även att servera frukost och fika.
Aktuell meny hittar du här:
http://morotenopiskan.se