Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till LTH:s alumnnätverk

Sektionernas flaggor. Foto.
Håll kontakten och knyt nya band. Foto: Charlotte Carlberg Bärg


LTH vill gärna knyta närmare kontakt med dig som utbildat dig här! Vi med LTH-bakgrund är nyfikna på nya samarbeten och tror på livslångt lärande. Tillsammans kan vi fortsätta att utforska och skapa – till nytta för världen.

Uppdatera dina uppgifter i alumndatabasen, så får du höra om våra alumnevenemang och även magasinet LTH-nytt hemskickat till brevlådan.

Registrera dig eller logga in (Lunds universitets alumnwebbsida)

Håll kontakten och knyt nya band

Vi har flera mötesplatser på campus och online. Håll kontakten med oss ​​via någon av våra kanaler och håll din kontaktinformation uppdaterad i vår databas så att vi kan nå dig.

Om du har frågor om nätverket, registrering eller information i databasen, skicka ett meddelande till oss. Du är alltid välkommen att komma i kontakt med LTH:s alumnteam: alumni@lth.lu.se

Här kan du följa nyheter om LTH:s utbildning, forskning och samverkan i sociala medier: 

LTH på Facebook

LTH på Twitter

LTH på Linkedin

Om alumnskapet vid Lunds universitet

En alumn är en tidigare student. Med minst 30 högskolepoäng från Lunds universitet är du alumn och en del av vårt globala nätverk. Anställda eller före detta anställda kan också ses som alumner. Se filmen om att vara alumn vid Lunds universitet:

Gå med i MyCareer

Genom att registrera dig i MyCareer får du tillgång till jobb, ex-jobb, praktik- och traineeplatser i Sverige och internationellt. Du kan följa dina favoritarbetsgivare och få meddelanden om relevanta erbjudanden.

Det är även här du hittar och anmäler dig till alla våra aktiviteter och karriärevent.

Skapa din personliga profil och bli medlem i Europas största karriärnätverk för studenter och nyutexaminerade.

FAQ Alumnnätverket

Vanligt förekommande frågor och svar om alumnnätverket

Sidansvarig: alumni@lth.lu.se | 2022-01-12