Skip to main content

Ny jobb- och karriärportal

– Published 7 May 2012

Idag lanserar Lunds universitet i samarbete med Graduateland en ny jobb- och karriärportal: MyCareer. MyCareer.lu.se kommer att ersätta den nuvarande jobbportalen cv.lu.se, som stängs ner inom en månad.

Graduateland kommer att finnas på andra våningen på  Studiecentrum LTH, tisdag den 8 maj mellan kl 9-14 för att svara på frågor från studenter och anställda och för att promota MyCareer. Välkommen att besöka dem!

Företag och organisationer kan enkelt ladda upp jobb till studenter och nyexaminerade, praktik/internships, traineeprogram och exjobb. Detta går att göra utan kostnad. Nytt är bland annat att de genom en betalningstjänst kan exponera och målrikta annonser och annan information om sig själva som arbetsgivare till bestämda studenter efter utbildning, demografi, kompetenser, osv. På ett enkelt sätt kan studenterna härefter ansöka företagets tjänst via direktlänk eller e-post.

För LTH studenters räkning finns det en egen portalingång där de kan få direkt tillgång till riktade erbjudanden för dem:

http://mycareer.lth.se