lu.se

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

Lunds universitet

Denna sida på svenska This page in English

Dagarna

Onsdag 18 april 2018

Under onsdag förmiddag kommer du att anlända till Lund och dagarna inleds med en mini-mässa med utbildningarna som erbjuds på LTH. Därefter bjuds ni på lunch av Tetra Pak som även kommer prata lite kort innan/under lunchennella avdelningen att berätta lite om LTH och vad de gör. Efter detta blir det lite lekar och sedan föreläsning av Martin Hell och Maj Stenmark. Ni blir sedan upphämtade av er fadder och går hem för att göra er iordning inför kvällens sittning på campus. Sittningen avslutas ca kl 21 och därefter får ni gå hem och vila inför kommande dagar.

Torsdag 19 april 2018

Morgonen inleds med frukostbuffé på Moroten & Piskan i kårhuset, där du äter tillsammans med din fadder och de andra deltagarna. Därefter står laborationer på schemat. Du kan läsa mer om de olika laborationerna under fliken med samma namn, observera att du endast kommer ha möjlighet att göra tre av labbarna. Lunchen kommer vi att äta på nation, något som man som student i Lund gör lite då och då. Detta är också en möjlighet att se hur den verksamheten ser ut – kanske är det du som är engagerad och lagar lunch där om några år? Även eftermiddagen ägnar vi åt ett sista laborationspass och sedan föreläsning med Ulf Ellervik och Axis. När kvällen sedan kommer är det dags för gasque, det vill säga en trerättersmiddag med underhållning.

Fredag 20 april 2018

Även denna dag inleds med frukost på Moroten & Piskan. Därefter väntar en workshop och lek/laboration på vattenhallen. Lunchen bjuder Skanska på och de kommer även berätta om vad man som ingenjör kan göra hos dem. Därefter väntar tyvärr tågresan hem, men förhoppningsvis är ni då laddade att återkomma för att läsa till civilingenjörer!

Mer specifikt schema

Ett mer specifikt schema hittar ni i vår folder för 2018. Ladda ner den under fliken "Programfolder 2018"