För arbetsgivare

Ta chansen och erbjud en civilingenjörs- eller brandingenjörsstuderande med utbildning och inriktning inom din bransch en möjlighet att delta i yrkeslivet.

Genom kursen Ingenjörsinriktad yrkesträning får civilingenjörsstudenter och studenter på brandingenjörsutbildningen under åtta heltidsveckor chansen att lära känna sin framtida yrkesroll och de villkor som gäller på en arbetsplats.

Varje kurstillfälle/praktik baseras på en överenskommelse om praktikprojekt, gemensamt upprättad mellan ert företag, en handledare vid LTH och studenten. Om du redan har kontakt med någon institution på LTH så kan du höra av dig till dem med aktuella praktikplatser. Du kan också annonsera på MyCareers webbplats.

Detaljer om kursen i kursplanen för ingenjörsinriktad yrkesträning på LTH:s kurswebbplats

Fyll i blanketten anmälan - ingenjörsinriktad yrkesträning för brandingenjörs- och civilingenjörsstudenter (pdf, 797kB, ny flik)


Covid-19 Riskanalys

Då kursen Ingenjörsinriktad yrkesträning innehåller företagsförlagda utbildningsmoment, ska det göras en riskanalys med hänseende till smittorisk som underlag för ett beslut om dispens.

Det är handledaren vid LTH som initierar denna riskanalys. Riskanalysen innebär att handledaren fyller i och signerar en checklista.

Sidansvarig: webbredaktion@lth.lu.se | 2019-02-08