Alumni-nytt

KOLLA LTH FRÅN OVAN!


Nu finns ett nytt sätt att lära känna LTH:s campusområde. Med hjälp av flygbilder från företaget Propellermedia har LTH låtit göra en flygvy där man kan välja olika utsiktpunkter. Man kan också se var man är på en karta för att orientera sig på hela området, gå in i olika hus och även få översiktlig information om den verksamhet som ryms i varje hus. På några ställen finns länkar som leder vidare för den som vill se en film eller få mer ingående information.

Detta hoppas LTH kan vara ett hjälpmedel både för den som vill lära känna sin eventuella framtida läroanstalt och för den som ska på besök och vill lära sig hitta, vilket inte alltid är så enkelt utan hjälpmedel.

 

Kolla det hela på http://www.lth.se/tour/

 

ALUMNIFRUKOST NY SATSNING
Ett nytt inslag för alumner vid Lunds universitet hade premiär den 10 oktober i år under den nationella alumniveckan. Då bjöd den nya avdelningen Externa relationer på Stora Algatan in till frukost. Per Persson, näringslivs- och turismchef i Lunds kommun, talade och alumnerna samtalade med varandra över kaffet.

 

ELMÄT FYLLDE 50 ÅR

Ett 120-tal personer kom och firade Elektrisk mättekniks 50-årsjubileum den 23 oktober. Dagen erbjöd dem alla föreläsningar, tårtkalas, visningar och en fest i E-husets foajé med inslag både intern och extern sång. De som kom var anställda och före detta, ”respektive” och olika samarbetspartners.

 

 

Sidansvarig: tiina.meri@kansli.lth.se | 2015-11-06