Tankar från redaktören

Många imponerande framsteg har skett under de 50 år som Lunds Tekniska Högskola har funnits. I detta nummer kastar vi en blick tillbaka mot svunna tider samtidigt som vi berättar om det allra senaste. Läs till exempel om LTH:s verksamhet i Kina, lasermätning och osynliga cykelhjälmar. Eller se lite bilder från när svenskt flyg firade 100 år.

LTH-nytts ordinarie redaktör Mats Nygren producerar just nu LTH:s jubileumsbok och därför håller jag i spakarna för detta nummer.

Du kanske märker att vi har gjort om tidningen lite. Har du även märkt att vi har gjort den aningen smalare? Det är att för att den lättare ska få plats i ett kuvert. När du har läst färdigt - prova då själv att posta tidningen till någon annan som du tror vill läsa den, så får du se hur bra det går.

Sharing is caring!

 

Missa inte att artiklarna i LTH-nytt nu finns på här på nätet, redo att länkas och delas med andra. Har du tips på vad vi ska skriva om framöver? Hör gärna av dig - kontaktuppgifter finns här.

Hör också gärna av dig om du vill prenumerera på tidningen (japp - det är gratis!) eller om du vill göra någon förändring i din befintliga prenumeration.

Anders Frick
Redaktör

P.S. Missa inte årets julkalender samt LTH:s sidor om 50-åringen.

Sidansvarig: tiina.meri@kansli.lth.se | 2015-11-06