Tankar från redaktören

I år firar Lunds Tekniska Högskola 50-årsjubileum. Några av årets stora händelser är hemvändardagarna och jubileumsfesten i september. Missa inte dem!

Du får LTH-nytt tack vare att du är student, alumn eller med största sannolikhet har någon annan koppling till Lunds Tekniska Högskola. Om du som alumn vill fortsätta få LTH-nytt, gå med i alumninätverket. I förra numret gjorde vi om designen av tidningen. Nu gör vi även om tidningens framsida. Det du ser är den nya grafiska profil som hela Lunds universitet kommer att använda framöver.

Det händer väldigt mycket på LTH och allt finns inte plats att berätta om i tidningen. Men de flesta artiklar finns också på här webben, i många fall dessutom kompletterade med extramaterial i form av filmer, bildspel och liknande.

För att du lättare ska kunna surfa till rätt ställe har vi i anslutning till flera artiklar infört streckkoder i matrisform, så kallade QR-koder, som underlättar om du snabbt vill ta dig till rätt ställe utan att behöva skriva in en lång webbadress.

Testa och hör gärna av dig med tips och idéer om vad du vill läsa om i LTH-nytt framöver. Kontaktuppgifter finns här intill.

 

Trevlig sommar!

 

Anders Frick

P.S. Svara gärna på vår läsarenkät, så att vi kan göra LTH-nytt ännu bättre framöver.

Sidansvarig: tiina.meri@kansli.lth.se | 2015-11-06