Jubileumsfest för alumner

Hemvändardagar för LTH:s alumner

Att LTH firar 50 år i år lär väl knappast ha undgått någon. Med anledning av jubileumsåret anordnar LTH det roligaste 50-årskalaset någonsin. Detta vill vi fira tillsammans med dig som LTH-alumn genom att inbjuda till en alumniträff den 23-24 september 2011. Vilka kommer från din årskull och program?

Vi vill bjuda dig på mingel, inspirerande föreläsningar, en härlig middag och trevlig underhållning. Ta tillfället i akt och se dig om på campus. Är allt sig likt? Vad är nytt?

Ta chansen att umgås med gamla studiekamrater eller nätverka med andra före detta studenter vid LTH. Det kan leda till många olika saker - ett kliv framåt i karriären, ett spännande samarbete, en lyckad rekrytering eller helt enkelt en väldigt trevlig eftermiddag/kväll/dag. Alla intresserade alumner kan förstås anmäla sig till evenemanget på: www.lth.se/50

Fredagskvällens höjdpunkt är bankett och underhållning i gasquesalen i dess glansdagars form. Vi bjuder upp till sång, underhållning och nostalgidisco. På lördagen finns valfria aktiviteter för dem som orkar. Olika aktiviteter Kårhuset, Vattenhallen, studentcentrum etc. Kontakta dina gamla studentkompisar nu så ses vi i LTH i september!

Vill du ta med dig någon går det bra. Passa på att visa upp ditt alma mater för dem du håller av. Det är kostnadsfritt för våra alumner och vänner betalar 300kr i självkostnad för sittningen och uppträdandet på fredagskvällen. Föreläsningarna på fredagseftermiddagen och lördagsaktiviteterna är kostnadsfria för alla. Vi uppmuntrar er att ta med hela familjen på lördagen då det är öppet hus ibland annat vattenhallen m.m. Passa på att visa dina nära den plats du spenderade dina studieår och träffa dina kursare som också är på plats.

Vi garanterar att det kommer att bli mycket nostalgi och spännande föreläsningar i aktuella ämnen. Varför inte ta en avslappnande stund runt sjön sjön?

LTH Alumni är idag en snabbt växande verksamhet med välutbildade personer som är verksamma i nästan alla branscher och i alla delar av världen.

LTH:s alumnverksamhet har två syften: det första är att bidra till ett livslångt lärande för dig, det andra är att skapa möjligheter för dig att bibehålla kontakten med gamla kursare och nätverka för nya bekantskaper. Nu, än mer än tidigare, representerar din kompetens en värdefull utvecklingsresurs för dig, dina fd studiekamrater, men framförallt dagens studenter och LTH.

Ju bättre verksamhet vi kan skapa i LTH Alumni desto värdefullare blir den både för medlemmarna och för LTH. Under året som gått har vi växt med nästan 50%. Som registrerad alumn får du en stor möjlighet att utvidga ditt eget nätverk, bidra till LTH:s utveckling, ta del av aktiviteter som LTH anordnar samt LTH-nytt hemskickad till dig.

Anmäl dig här eller genom att skicka in blanketten som finns i LTH-nytt. Det är kostnadsfritt att vara med. Vi vill även fira att LTH fyller 50 år genom att bjuda in dig till våra hemvändardagar den 23-24 september. Vi bjuder på inspirerande föreläsningar, mingel, en härlig middag och trevlig underhållning. Ta chansen att umgås med andra LTH-alumner från din studietid och träffa nya vänner.

Läs mer på alumnisidorna

Läs även om jubileumsfesten för studenter och anställda

Sidansvarig: tiina.meri@kansli.lth.se | 2015-11-06