lu.se

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

Lunds universitet

Denna sida på svenska This page in English

Hur läser du egentligen?

2015-05-27

Redaktören har ordet: Hur läser du egentligen? Och vad läser du? När och var läser du? Det är frågor som hela medieindustrin just nu kämpar med. Vi på LTH-nytt funderar också lite på detta, för vi vill ju att tidningen ska ge dig som läsare så mycket värde som möjligt. Några minuters lästid för din del ska vara väl investerad tid – annars tycker vi att vi har misslyckats.

Men, hur vill du egentligen läsa tidningen? Är det i form av en papperstidning som kommer ut ett par gånger per år, eller skulle du hellre föredra att få snabba nyheter i elektroniskt format? LTH-nytt är tidningen för dig som är tidigare eller nuvarande student vid LTH, är medarbetare eller ingår i ledningen, arbetar i offentlig sektor eller det omgivande näringslivet – eller på annat sätt är eller borde vara nyfiken på vad som händer på Lunds Tekniska Högskola.

Nu har du precis fått ett nytt nummer i din hand. Läs gärna tidningen med kritiska ögon och skicka sedan e-post till mig med svar på några frågor:

 

  • Varför läser du LTH-nytt?
  • Vad vill du se mer (eller mindre) av i tidningen?
  • Hur vill du ta del av informationen; i papper eller elektroniskt format – ofta eller sällan?

Mina kollegor och jag lovar att lyssna av dina åsikter och göra tidningen så att den blir till så stor nytta och glädje för dig!

Anders Frick
anders.frick@kansli.lth.se