Studiecentrums bibliotek

Stängt på Studiecentrum!

Från och med den 28/5 är biblioteket stängt på grund av renovering. I samband med renoveringen kommer ytorna för studieplatser och biblioteket förbättras och fräschas upp. Till höstterminen öppnar huset åter igen.

Återlämna böcker

Återlämningen kommer att vara stängd men du kan återlämna lånade böcker på andra öppna bibliotek inom universitetet. Fram till midsommar kan du återlämna böcker i återlämningslåda på E-husets bibliotek och på V-husets bibliotek.

Låna Studiecentrums böcker

Studiecentrums böcker kommer inte att vara tillgängliga under den stängda perioden, inte heller gå att beställa till annat bibliotek.

På biblioteket hittar du kursböcker för LTH:s kurser och program. Böckerna finns för hemlån och att läsa på plats. Biblioteket är bemannat två timmar om dagen, under dessa tider hjälper vi dig gärna med biblioteksrelaterade frågor. Övriga tider går det bra att själv låna och återlämna i vår bokomat. I huset har du möjlighet att studera i en tyst läsesal och arbeta i grupp eller enskilt i den öppna studiemiljön. Studiecentrum är också en naturlig mötesplats där du kan ta en kaffe med dina kursare eller koppla av i en fåtölj med en av våra tidskrifter.

Öppettider

Lokalen är öppen:
Måndag-Fredag 08.00-17.00
Lördag-Söndag 10.00-17.00

LTH-studenter kommer in med LU-kort 08.00-22.00.

Zoom-disken:
Måndag-fredag 10-12

OBS! Avvikande tider under sommaren

Kollage med foton från Studiecentrum och Studiecentrums bibliotek. Foto Johan Bävman.

Kontakt

Tel: 046-222 48 25

E-post: bib@lth.lu.se
Besöksadress: LTH Studiecentrum, John Ericssons väg 4
Postadress: Box 118, 221 00 Lund
Internpost: Hämtställe 8

Boka en bibliotekarie

Boka en bibliotekarie

Behöver du extra sökhjälp?

Sidansvarig: webbredaktion@lth.lu.se | 2019-04-08