Träffa LTH

Här kan du kan träffa LTH!

LTH deltar i utbildningsmässor och på event runt om i landet. Besök vår monter och få svar på dina frågor om våra utbildningar och hur det är att studera på LTH (listan uppdateras kontinuerligt).

Hösten 2019

21-23 november Kunskap och Framtid i Göteborg

27-29 november Sacomässan i Älvsjö, Stockholm

5 december Sacomässan i Malmö

9 december SIYSS i Stockholm

 

Våren 2020

31 januari - 1 februari Berzeliusdagarna i Stockholm

11 februari - Nolia Karriär i Luleå Energi Arena, Luleå

13 februari  - Nolia Karriär Noliahallen,  Umeå

14 februari - Nolaskolan i Örnsköldsvik

18 februari - Nolia Karriär i Frösö Park, Östersund

20 februari - Nolia Karriär i Sporthallen i Sundsvall

25 februari - Helsingborg

17 mars -Borås

 

 

Skugga en student

Om du undrar hur det är att studera på LTH kan du "skugga en student". Det innebär att du under en dag följer med en av våra studenter. Du får vara med på undervisningen, får en rundvandring på LTHs campus och får se studentens vardag.

Vill du skugga en civilingenjör, arkitekt, industridesigner eller brandingenjör (på LTHs campus i Lund) ska du anmäla ditt intresse via detta formulär.

LTH kan erbjuda max ett tillfälle per person. Du ansvarar själv för resa, boende och mat. Bor du i närheten så gör som många av våra studenter – ta med din egen matlåda eller köp din lunch på någon av de restauranger som finns i närheten. Stäm av med din kontaktstudent som kan ge dig tips utifrån dina önskemål.

Innan du kommer tänk på att kolla med din gymnasieskola så att du är försäkrad. Har du gått ut gymnasiet så tänk på att du har en egen hemförsäkring som gäller

Under tentaperioder och lov kan det vara svårt för våra studenter att ta emot besök.

Schema för kommande teminer

Praktik på Vattenhallen Science Center

Du som går i grundskolan eller på gymnasiet kan söka praktik vid Vattenhallen Science Center på LTHs campus i Lund. Barn och ungdomar upp till gymnasiet är även välkomna på planerade skolbesök.

Page Manager: webbredaktion@kansli.lth.se | 2018-12-14