lu.se

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

Lunds universitet

Denna sida på svenska This page in English

Teknologkårens IF bäst i Sverige

2016-10-26

Johan Andersson och John Elf tar emot Teknologkåren IF:s pris.

Sveriges bästa studentidrottsförening finns på LTH! På årets Studentidrottsgala, som ägde rum på Västgöta nation i Uppsala, fick Teknologkårens IF ta emot priset i kategorin ”årets förening”.

Priset för årets förening delas ut till en förening som under året har gjort eller lyckats extra bra utifrån sin förenings förutsättningar. Viktiga faktorer för att vinna är mod, utveckling och innovation, framåtblickande och kvalitet för föreningens medlemmar vilket väl speglar Teknologkårens Idrottsförening.

Motiveringen till vinsten låter så här: "För att driva en livskraftig förening krävs mod och engagemang. Det har årets förening visat genom stort ideellt engagemang då den under året utökat sitt redan breda utbud med en simsektion, löpning och padeltennis. Dessutom har man startat nya spännande samarbeten, utvecklat nya mötesplatser, arrangerat Student-SM i simning och deltagit framgångsrikt i tävlingar. Med blicken framåt och med stor entusiasm visar årets förening att de är en förening att vara stolt över, som välkomnar alla och som hela tiden vill stärka sin roll som studentidrottsförening."

Teknologkårens IF har annars lag i fotboll, ishockey, Innebandy, hockyBockey och uniball.

Förutom äran belönades Teknologkårens IF med 10 000 kronor till föreningen.