lu.se

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

Lunds universitet

Denna sida på svenska This page in English

Joy at work - för ett kreativt och hållbart arbetsliv

2017-08-20

Joy at work är konferensen där vi tar oss an framtidens arbetsmiljö och vänder sig till dig som är engagerad i arbetsmiljöfrågor utifrån olika roller och perspektiv.

20-23 augusti 2017
Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC) i Lund

Välkommen att vara med och diskutera frågor som: Hur ska vi hantera utmaningar och möjligheter som digitalisering, integration och generationsväxling? Hur skapar vi en hälsofrämjande och konkurrenskraftig arbetsmiljö? Vad kan vi göra för att gynna kreativiteten på jobbet? Och vem bär ansvar för vad? Frågorna är många och under konferensen kopplar vi ihop forskning, praktik, trender och nya förutsättningar för att arbetsplatsen ska vara en källa till kunskap, inspiration, hälsa och glädje.

Ta del av den senaste arbetsmiljöforskningen och lyssna till inspirerande och kreativa keynotespeakers som knyter an till konferensens tema utifrån innovation, aktuella arbetsmiljöer och VR-teknik.

Joy at work arrangeras av Ergonomi och aerosolteknologi vid Designvetenskaper, Lunds Tekniska Högskola tillsammans med Ergonomi och Human Factors-sällskapet Sverige (EHSS).

Joy at work äger rum på Designvetenskaper, Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC) med direkt tillgång till forskningslaboratorier, prototypverkstäder och Industridesignskolan. IKDC ligger geografiskt i gränslandet mellan universitetet och företagsparken IDEON. Lund är mycket vackert i augusti och universitet firar även 350 år under storslagna former. Förutom olika utställningar kommer du även uppleva känslan av ett klassiskt universitet vid konferensmiddagen i anrika AF-borgen i hjärtat av Lund.

Läs mer om Joy at work på konferenshemsidan http://www.lth.se/nes2017

Följ konferensen på sociala medier
Twitter: @EHSSve
Facebook: EHSS Ergonomi & Human Factors Sällskapet Sverige
Instagram: Designvetenskaper_LTH