lu.se

Energiportalen

Lunds Tekniska Högskola

Denna sida på svenska This page in English

Skånes Energiting 9 juni 2009

Med rådande utsatta ekonomiska situation och stundande klimatförändringar
har vi stora utmaningar framför oss. Nu är det rätt läge och viktigare än någonsin att satsa på förnybar energi och effektivare energianvändning. Se möjligheterna! Kom till Skånes Energiting och bli inspirerad att agera.

Klas Eklund, SEB, aktuell med boken ”Vårt klimat”, och Björn Sandén, docent i miljösystemanalys från Chalmers, inleder årets skånska ting. Under dagen har du flera parallella arenor med en mängd intressanta föreläsningar att välja bland. Några av arenorna är: Energisnål byggnation, Klimat & ekonomi, Energieffektiva fordon och Biogas – en skånsk tillväxtbransch. 

En central del av Skånes Energiting är utställningen med företag och organisationer från branschens olika områden. En del i utställningen är projekttorget, där du som foskare har möjlighet att visa upp intressanta projekt och forskningsresultat. Genom stöd från Region Skånes klimatberedning har vi möjlighet att erbjuda en mindre utställningsplats till en lägre kostnad. Fram till den 11 maj kan du anmäla dig som utställare. 

Tid: 9 juni 2009, 8.30-16.40
Plats: Stadionmässan, Malmö
Skånes Energiting 2009 - Anmälan Information och anmälan  
    Sista dag för anmälan är den 29 maj 2009

Varmt välkommen!

Skånes Energiting är en mötesplats för energiintresserade inom såväl offentlig sektor som näringsliv, med spännande och stimulerande utbyte av såväl idéer som åsikter. Tinget arrangeras av Energikontoret Skåne, en enhet på Kommunförbundet Skåne, med stöd från Energimyndigheten och Region Skåne.

Skånes Energiting 2009 
Klicka på bilden och läs mer om upplägg, teman och målgrupper.

 

     

Sidansvarig: