lu.se

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

Lunds universitet

Denna sida på svenska This page in English

Alumninät

Nu kan du anmäla dig i LTHs alumndatabas
Alumndatabasen är ett verktyg för dig som vill hålla kontakten med Lunds tekniska högskola och med gamla studiekamrater. Efter att ha registrerat dig kan du söka bland fler än 60 000 tidigare studenter vid Lunds universitet. Du anger själv vilka uppgifter du vill ska finnas tillgängliga för andra. För alumner som ännu inte registrerat sig syns bara namn och studieuppgifter.

Hur går det till?
Om du redan finns förladdad i alumndatabasen kommer ditt namn, dina studieuppgifter och din adress att synas i de anmälningsformulär som du nu ska fylla i. Detta formulär består av fyra flikar som berör dina personliga uppgifter, dina studieuppgifter, dina karriäruppgifter och dina kontaktuppgifter.

När du avslutat din anmälan kommer användarnamn och lösenord automatiskt att skickas till den e-postadress du angivit. Om du inte finns med bland de alumner som redan förts över från LTHs studeranderegister måste din anmälan hanteras manuellt av en administratör, som sedan skickar ett brev med de uppgifter du behöver för att logga in. Detta kan ta några dagar.

Välkommen till LTHs alumninet!